145
Огляд
Огляд нових календарів-планерів на 2024 рік: мої фаворити для офісу та дому
v
vasyl_od
2026-01-28
👁 1915
💬 15
Всім доброго дня! Напередодні нового року я завжди в пошуках ідеального календаря-планера. Цього разу вирішила зробити невеликий огляд тих, що вже встигла придбати та спробувати, аби поділитися з вами своїми враженнями. Особливу увагу приділяла функціональності, дизайну та якості паперу.
Мій перший фаворит – настільний календар-будиночок від 'Поліграфіст'. Він має дуже зручні поля для нотаток на кожному дні, а ще окрему сторінку для місячного планування. Папір щільний, ручка не просвічує.
Другий – великий настінний календар-планер формату А2 від 'Канц-Преміум'. Ідеальний для офісу, де потрібно бачити весь місяць одразу. Є окремі колонки для кожного співробітника або проекту. Мінус – трохи тонкий папір, маркери можуть просвічувати.
Третій – кишеньковий щотижневик-календар 'Мій Прогрес'. Чудовий для особистого використання, завжди зі мною. Дуже милий дизайн та якісна обкладинка.
А які календарі ви вже обрали або плануєте придбати? Можливо, є якісь приховані скарби, які варто спробувати? Діліться своїми знахідками!
💬 Відповіді (15)
l
liudmyla_22
2026-01-28
24
Дякую за огляд! Я завжди купую квартальний календар, щоб бачити три місяці одразу. Для бухгалтерії це дуже зручно. Ваш 'Поліграфіст' зацікавив, може спробую.
o
oleksandr.art
2026-01-28
3
Для дому у нас магнітний планер на холодильник. Дуже зручно, всі бачать розклад. Наступного року хочу ще гарний перекидний настільний для себе.
i
iryna.work
2026-01-28
27
Чесно кажучи, використовую Гугл-календар. Але дружина для дітей купує великий настінний, щоб записувати гуртки і дні народження.
a
artem_15
2026-01-28
16
Я обожнюю календарі з картинками! Для кухні в мене є відривний з рецептами. А для робочого столу - маленький настільний з мотиваційними фразами.
r
ruslan_dp
2026-01-28
8
Завжди беру найпростіший кишеньковий календар-щоденник. Для сесії він незамінний, щоб розписати всі іспити і дедлайни.
l
liudmyla_98
2026-01-28
1
Ми в офіс беремо великі настінні, де одразу видно свята і вихідні. А для особистого – перекидний, але з крупним шрифтом.
i
ivan_lv
2026-01-28
30
Я замовляю у вас великий настінний календар-сітку, де можна вписувати уроки, батьківські збори. Дуже допомагає організувати робочий час.
y
yulia_ch
2026-01-28
17
Я використовую спортивний календар, де можна відмічати тренування і прогрес. Дуже мотивує!
m
marina_kv
2026-01-29
17
Мені подобаються календарі з можливістю самостійного декорування. Чи є такі, де можна щось домалювати чи приклеїти?
t
tetiana.dev
2026-01-29
2
Мій фаворит – це настільний планер з розворотом на тиждень і місцем для щоденних завдань. Дуже функціонально!
h
hryhoriy_kr
2026-01-29
30
Я використовую комбінацію: електронний для зустрічей і маленький настільний відривний, щоб записувати важливі ідеї, які приходять в голову.
p
petro_km
2026-01-29
2
Кишеньковий календар з картою світу – це моя мрія! Щоб планувати подорожі і відзначати відвідані місця.
b
bohdan_73
2026-01-29
17
А я шукаю настінний календар з фазами місяця, щоб планувати посадку. Бачив у вас щось подібне?
a
alina.art
2026-01-29
28
У мене завжди на столі є простий календар з великими цифрами. Щоб швидко побачити дату, не відволікаючись на гаджети.
v
vasyl_07
2026-01-29
26
У мене в гаражі висить великий плакат-календар, де я відзначаю терміни ремонту або обслуговування інструментів.
💬
Маєте досвід? Поділіться!
Ваша думка допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Розкажіть про свій досвід використання — кожна порада на вагу золота!
Вже 15 людей поділилися думкою